Kirjoittaja


Kirjoittaja

Mikäli minun täytyisi kuvailla itseäni lyhyesti, esittely olisi varmaankin tällainen: 

Olen leipomista ja ruokaa rakastava 1995 - syntynyt tyttö, joka opiskelee puutarha-alaa ja haaveilee floristin opinnoista. Ikuiseksi poniratsastajaksi jämähtänyt heppahullu rakastaa myös muita eläimiä, ja varsinkin marsuja.


Opiskelut ja ammatti
Olen siis kahdeksantoistavuotias tyttö, ja kaavailen ammatikseni floristia. Työskentelen  kukkakaupoissa ja puutarhamyymälöissä, ja koitan valmistua vuoden 2015 puolella.  Floristina siis erikoistun enemmän kukkasidontaan, vaikka pääasiassa juuri sitä opiskelin ennen tätä koulutusta.  
Rakastan kukkia ja viherkasveja, enkä varmaankaan tahtoisi näillä näkyminen tehdä työkseni mitään muuta. 

Harrastukset
Opintojen takia harrastukset ovat jääneet melko vähälle, mutta aijemmin olen aktiivisesti harrastanut ratsastusta. Lisäksi soitan pianoa, joka tosin on jäänyt muutaman vuoden tunneilla käynnin jälkeen aivan omatoimiseksi oppimiseksi. 
Ratsastusta olen harrastanut reilut seitsemän vuotta, tosin viime aikoina erittäin harvoin. Ratsastamassa olen käynyt vakituisesti eräällä pikkutallilla, ja harvemmin useassa muussa ratsastuskoulussa. Nuorempana myös kesäleireillä tuli käytyä hieman kauempanakin. Kilpaillut olen pelkästään harjoituskilpailuissa oman lempiponin kanssa useaan otteeseen. 
Harrastukseksi voin sanoa myös piirtelyn ja maalailun, mitä tulee vapaa-aikana usein tehtyä!

Luonne
Ihmisenä olen melko äänekäs ja meneväinen. Olen luonnostaan hyvin sosiaalinen, joka on etu mm. asiakaspalvelutyössäni. Tulen toimeen monien ja hyvin erilaisten ihmisten kanssa, enkä mielelläni haasta tai jatka riitaa. Olen myöskin helposti lähestyttävä, ja saatan toisinaan huomata puolituntemattomienkin ihmisten kertovan minulle arkaluontoisia asioitaan. 
Huonoja puolia ovat ehdottomasti kärsimättömyyteni, sekä liiallinen kiltteyteni. Toisinaan sanon myöskin asioita hieman turhan suoraan, välillä taas kiertelen ja kaartelen viimeiseen asti. 

Ulkonäkö
Lapsesta asti olen ollut blondi, ja pidän pitkistä hiuksista. Pituudeltani taas olen melkoisen lyhyt, ja vaivoin saavuttanut 160cm. Jalankokoni kaikesta huolimatta on jopa 40. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti